ATHEN PALADINS FORUMS -
http://www.athenpaladins.org/forums/

Pet rename
http://www.athenpaladins.org/forums/viewtopic.php?f=96&t=11656
Page 1 of 1

Author:  Yosmank [ Fri Mar 30, 2018 5:43 pm ]
Post subject:  Pet rename

Question anyone know How to rename pets to the original name?

Author:  Chrisax [ Fri Mar 30, 2018 7:30 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

Delete the pet and recast it, and don't name it again.

Or type a name command with the original name.

Or relog so the pets auto-delete after a moment (several minutes now).

There is not "name reset" command.



/pet rename <name>
Renames your pet.

If, you have multiple pets, to choose a specific pet, type /pet <name> <command>

If the pet has a name with spaces in it, use " " around the name, for example:

/pet "Mortificant the Eternal" rename "My healer"

You need to know the exact name the game uses for the pet, and it's sometimes confusing. For example, all RK MP demons are "Metaphysical Demon".

Author:  Yosmank [ Sat Mar 31, 2018 4:50 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

Chris ,

Thanks i did try all that . But I able to change Carlo to the original name , But not CEO .
It alright I can deal with other names ...

Author:  Chrisax [ Sat Mar 31, 2018 6:59 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

What did you type exactly to change the name of the droid initially?

Author:  Yosmank [ Sun Apr 01, 2018 11:11 am ]
Post subject:  Re: Pet rename

From the original name into ./pet rename ** Killer ** So i try to go back to the original name and it say it reserved . Here is what i type .

(/pet rename " CEO Guardian ") and the name is locked . it work on Carlo Pinnetti ..

Author:  Chrisax [ Sun Apr 01, 2018 5:54 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

Interesting. There is a flaw somewhere. One string of characters is considered a reserved name which is logical finally or you could be able to name another kind of pet "CEO Guardian". But the string "Carlo Pinetti" is not... Or there is an invisible difference between what you type and see and the actual string.

Didi you rename Carlo with a string containing his name like
/pet "Carlo Pinetti" rename XYZ
or did you just type
/pet rename XYZ
?

In general, have you tried issuing commands to Carlo only wit
/pet "Carlo Pinetti" ORDER

Author:  Yosmank [ Sun Apr 01, 2018 6:14 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

Carlo is perfectly fine . Only CEO is the problem .

Author:  Chrisax [ Sun Apr 01, 2018 7:59 pm ]
Post subject:  Re: Pet rename

Yes but what command do you use to rename carlo, that's the question. It's about determining how the game manages strings. :)

Page 1 of 1 Forum time display is UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/